Samen met je team naar buiten

Mountainbike Teamuitje voor Bedrijven

Als teamuitje naar buiten voor een voor een bike-experience. Onze clinics op de MTB zijn er voor iedereen. Het is altijd een uitstekend idee om de natuur in te gaan en zowel letterlijk als figuurlijk even goed uit te waaien.

Vraag kennismaking aan

Wil je graag weten hoe een teamuitje voor jouw onderneming eruit kan zien? Neem contact met ons op, dan lichten we je graag toe hoe we voor jullie bedrijf een onvergetelijk event kunnen verzorgen. Of bel ons direct op nummer 0318-728143


Waarom Nudge Cycling?

Onze teamuitjes op de mountainbike voor bedrijven zijn er voor iedereen, ook met een mindere conditie. Juist dan is het een uitstekend idee om de natuur in te gaan. Door te mountainbiken in het bos werk je effectief aan jouw gezondheid. Vanuit een goede harmonie en sportieve en gezellige sfeer zorgen we samen voor mooie prestaties om trots op te zijn.

Ervaren instructeurs

Nieuwe carbon mountainbikes van Olympia incl. helm

Vignetten en de vergunning van Staatsbosbeheer

Een clinic duurt ongeveer 2-3 uur

Centraal gelegen, slechts 5 minuten van de A12

Kleedruimte en douches op onze eigen locatie

Parkeergelegenheid op ons eigen terrein


Mountainbiken als teamuitje?

Leer samen met je collega’s op een ongedwongen manier de techniek van het mountainbiken. Als team beleef je veel plezier door samen op de mountainbike een actief teamuitje te doen op de Utrechtse Heuvelrug.

Net buiten de Randstad vind je tussen Utrecht en Amersfoort de Utrechtse Heuvelrug. Vanaf onze start locatie in Amerongen fiets je zo de natuur in. Onze locatie is direct gelegen aan de mountainbikeroutes van Amerongen, Leersum en Rhenen. Door de centrale ligging in Nederland is het de perfecte locatie om een teambuilding of teamuitje voor je bedrijf te organiseren.

Samen genieten in een andere omgeving tijdens een actief teamuitje op de mountainbike of een begeleide tocht buiten in de mooie natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Actief bezig zijn in de bos en de buitenlucht. De garantie voor een leuk teamuitje!

We krijgen vaak enthousiaste reacties op de begeleide tochten met onze MTB instructeurs. Onze MTB instructeurs weten de mooie plekjes te vinden op de Utrechtse Heuvelrug. Onder de enthousiaste begeleiding van onze ervaren instructeurs wordt de mountainbike een middel voor verbinding en creëren we samen een bijzondere beleving in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug.

Hoe ziet de dag eruit?

We ontvangen jullie met koffie, thee en het lekkerste gebak van de Utrechtse Heuvelrug. We starten de MTB clinic met het afstellen van de fietsen en een uitleg. We doen een warming-up en rijden dan naar het begin van de route op de Utrechtse Heuvelrug. We maken dan samen een mooie tocht van circa 2-3 uur door de prachtige bossen van Amerongen en Leersum. Tijdens de tocht leren we jullie de fijne kneepjes van het mountainbiken. Tussendoor hebben we voldoende stops om van de omgeving te genieten. Na het omkleden en douchen is er gelegenheid voor een hapje en een drankje.

Onze mountainbikes

Voor onze MTB-clinics zetten wij onze carbon mountainbikes in van het Italiaanse merk Olympia.

Nudge Cycling is het experience center van Olympia in Nederland. Ieder seizoen worden de mountainbikes vervangen door de nieuwste modellen.

Samen lachend over de finish

Tijdens de bike-events in het bos gaat het niet om de snelste tijd of de beste techniek op de MTB. Natuurlijk maken we jullie graag enthousiast over de mountainbike, al zorgen we er vooral voor dat je lachend met je andere collega’s over de finish komt. Na een sportieve, vitale en inspirerende dag, waarbij jullie elkaar in een unieke omgeving veel beter leren kennen. Een MTB clinic voor bedrijven is een geweldige investering in sterke relaties en de belangrijke verbinding met jouw collega’s en andere afdelingen.

Onze instructeurs

Onze instructeurs hebben veelal een achtergrond in topsport, fitness, health en fysiotherapie. Het zijn mountainbikers met jarenlange ervaring in de mountainbike (wedstrijd) sport. Onze instructeurs hebben ruime ervaring in mountainbike-instructie.

Onze locatie

Net buiten de Randstad vind je tussen Utrecht en Amersfoort de Utrechtse Heuvelrug.

Onze clinics worden gegeven vanaf onze start locatie in Leersum slechts 5 minuten van de A12. Direct gelegen aan de mountainbikeroutes van Amerongen, Leersum en Rhenen. Door de centrale ligging in Nederland de perfecte locatie om een teamuitje voor bedrijven te organiseren.

Veiligheid staat voorop!

Bij alles wat we doen staat veiligheid voorop. De veiligheid van uw medewerkers, maar ook die van ons eigen team. Al onze instructeurs zijn in het bezit van een EHBBO (Eerste Hulp bij Berg-/Buitensport ongevallen opleiding). De EHBBO-training is ontwikkeld voor instructeurs in bergsport, trailrunning en mountainbiken. Aangezien je dan plekken opzoekt die voor de professionele hulpdiensten moeilijk bereikbaar zijn, zal de hulp ook langer op zich laten wachten. Dit betekent dat er een grotere mate van zelfredzaamheid van je wordt verwacht.

Wat klanten vinden

 

Meer weten over een MTB teamuitje voor bedrijven?

Heb je nog vragen? Bel, e-mail of WhatsApp ons. We horen graag van je!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.
1
Hallo,
Hoe kunnen we je helpen? Druk op de pijl om direct met ons te whatsappen.